ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


Στον τομέα της αερομεταφοράς έχουμε ξεκινήσει να δραστηριοποιούμαστε τον τελευταίο χρόνο και ήδη έχουμε εξασφαλίσει μία σημαντική κίνηση όγκου φορτίου, παίρνοντας αξιοκρατικά το δικαίωμα έκδοσης ΙΑΤΑ φορτωτικών από μεγάλους διεθνής αερομεταφορείς. Στην αεροπορική μεταφορά κάθε λεπτό έχει σημασία και κάθε χιλιόγραμμο έχει σημαντική βαρύτητα.

Η εξασφάλιση χώρου για την μεταφορά εμπορευμάτων στις περιόδους αιχμής είναι που κάνει την διαφορά μεταξύ των εταιριών που προσφέρουν αεροπορικές υπηρεσίες μεταφοράς και αυτό είναι ένα από τα όπλα που διαθέτουμε για να στηρίξουμε τους πελάτες μας και τους ανταποκριτές μας στον καθημερινό αγώνα με τον χρόνο. Από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά και την Αμερική, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, να παραλάβουμε από απομακρυσμένες περιοχές, να εκτελωνίσουμε εμπορεύματα, ακόμα και να αποθηκεύσουμε, για όσο χρόνο χρειάζεται.

Επίσης διαθέτουμε ένα πολύ καλά εξοπλισμένο τμήμα λογιστηρίου, που άμεσα καταχωρεί και αποδίδει ναύλους και έξοδα για λογαριασμό των ανταποκριτών μας – κάτι που θεωρούμε υψίστης σημασίας – και απόδειξη της αξιοπιστίας μας είναι οι ίδιοι οι πράκτορες που συνεργαζόμαστε και μας εμπιστεύονται σε όλο τον κόσμο.

Αρχική     |     Επικοινωνία

intersea.com.gr © 2007