ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Κύπρος αποτελεί για την εταιρία μας την βάση στην οποία οικοδομήθηκε εξ’αρχής όλη η οργάνωση μας και είναι ένας από τους προορισμούς στους οποίους η εταιρία μας ηγείται της αγοράς. Από όλη σχεδόν την Ευρώπη παραλαμβάνουμε εμπορεύματα εβδομαδιαίως, τα συγκεντρώνουμε στις αποθήκες μας, τα οποία ομαδοποιούμε σε κοινοτικά και τράνζιτ και τα αποστέλλουμε με δύο απ’ευθείας αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τρείς απ’ευθείας αναχωρήσεις από το λιμάνι του Περαιά.

 

Διαθέτουμε κλειστά κοντέινερ ξηρού φορτίου, κοντέινερ ανοικτής οροφής, κοντέινερ με πλάγιες πόρτες, καθώς και ψυγεία κοντέινερς, ενώ με υπερηφάνεια υποστηρίζουμε ότι έχουμε καταφέρει να μετατρέψουμε μεγάλες ποσότητες συμβατικού φορτίου (ξυλείας, σιδήρου, γυψοσανίδων, μονωτικών υλικών, τούβλων και κεραμιδιών) σε εύκολη υπόθεση, με τη χρήση πλατφόρμες κοντέινερς.

 

Οι άριστες σχέσεις μας με ένα μεγάλο αριθμό εμπόρων και βιομηχανιών σε όλη την Κύπρο, καθώς και οι άρτια εξοπλισμένοι και καταρτισμένοι ανταποκριτές μας, εξασφαλίζουν την εύρυθμη και εποικοδομητική παρουσία μας στην Κυπριακή αγορά. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, είναι επίσης ένας κλάδος στον οποίο έχουμε δώσει πολύ μεγάλη έμφαση για την ΚΥΠΡΟ και καθημερινά προσπαθούμε να διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο στις υπηρεσίες μας, για την ευαίσθητη μεταφορά κάθε είδους προσωπικών ειδών, κρατώντας άριστες επαφές με τους ιδιώτες πελάτες μας και τους φοιτητές που μετακινούνται κάθε χρόνο μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου. Εμείς πάντοτε υπολογίζουμε τα δικά σας εμπορεύματα, σαν να είναι δικά μας!

 
Αρχική     |     Επικοινωνία

intersea.com.gr © 2007