ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – (FCL-LCL)

Η φήμη μιας παραδοσιακά ναυτικής χώρας όπως η Ελλάδα, μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικούμε επάξια τον τίτλο των πιο καταξιωμένων εταιριών στον χώρο της θαλάσσιας μεταφοράς και αυτή την φήμη καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε καθημερινά.

 Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και με πολυετή πείρα στην ναυτιλία, Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με το έργο μας, συμβάλλουμε στην βελτίωση των υπηρεσιών και στην ανάπτυξη ενός υγιούς ανταγωνισμού, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα μπορούσε να αποφέρει. Θεωρούμε ότι για κάθε φορτίο, από την πιο μικρή παλέτα ή χαρτοκιβώτιο μέχρι μεγάλες παρτίδες κοντέινερς, απαιτείται η απαραίτητη προσοχή, ενώ αντίθετα με άλλους, εμείς πιστεύουμε ότι κάθε περίπτωση μεταφοράς είναι διαφορετική και πάντοτε προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις εκάστοτε ανάγκες.

Ευπαθή ξηρά φορτία, φορτία ψυγείου (συντήρησης ή κατάψυξης), νωπά κρέατα(τσιγκέλια), φορτία μεγάλων διαστάσεων και μεγάλου βάρους, ρούχα κρεμαστά, ειδικές κατασκευές εντός κοντέινερ(κυψέλες), επικίνδυνα φορτία κατηγορίας ΙΜΟ 1 εως 9, είναι ενδεικτικά ένα μέρος από το πλήθος των φορτίων που διαχειριζόμαστε.

Αρχική     |     Επικοινωνία

intersea.com.gr © 2007